Den Lokale Vinduespudser er stiftet af Jakob Thelander Bütow

OM DEN LOKALE VINDUESPUDSER

Bierhverv

Kvaliteter

Jeg hedder Jakob Bütow og jeg er 24 år. Jeg kommer oprindeligt fra Djævleøen, Sjælland - men der er ikke meget ondt at komme efter hos mig. På trods af min unge alder, må der ikke herskes tvivl om min sunde tankegang omkring veludført arbejde. Jeg elsker gode resultater, og holder af, at udrette og opretholde henholdsvis vækst og tilfredshed

Som person er jeg utrolig udadvendt og smilende. 

Jeg synes det er dejligt at interagere med andre mennesker og holder af, at være social.

Personligt om mig

Tal til manden

På hjemmesiden her hos Den Lokale Vinduespudser, kan du enten ringe til mig på 29602980 eller gå under "kontakt", og skrive til mig. Jeg kontakter dig herefter indenfor 1 døgn.  

Jeg elsker at have mange jern i ilden. Det hjælper mig til at mærke, at jeg lever i nuet. Jeg elsker drivkraft og dét at udrette mit fulde potentiale i hverdagen. 

Brandmand er mit bierhverv.

Jeg blev certificeret for 2 år siden, og fik en plads på brandholdet på Skive Falckstation herefter.

Ydermere bruger jeg en del tid sammen med den unge herre, som ses til højre på billedet. Han har sine udfordringer i livet, og jeg hjælper ham godt på vej.

Min gode ven og jeg!

Nuværende Info

Jeg er en yderst tillidsfuld og arbejdsom ung mand. Jeg har en positiv livstilgang og godt humør. Deruodver brænder jeg inde med høj arbejdsintensitet samt gåpåmod. Vinduespudsning for mig er sjovt og spændende, da jeg selv bøgfører, er i administrationen, giver tilbud samt er ude i marken.

Jeg er lokaliseret på Skiveegnen og drøner ud til dig, hvor end i Salling du bor.

Jeg arbejder omkring de 12-14 timer i døgnet.